Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, że tak, to był żart oczywiście ;) dla bezpieczeństwa, jeśli nie ma opcji na inną szafkę, też bym stawiał tylko to, na co pozwala obecna...

Opublikowano

Ktoś już wspominał i ja bym tak zrobił - dał dla wzmocnienia nogi od blatu do podłogi. Nawet wystawił blat z jednej strony na 30 cm i tam nogi na końcu.

Wysłane z telefonu

Opublikowano

a stolarz nie dorobi Ci tych 30 cm? fronty dasz nowe do potrzeb wnętrza, środek będzie pożyteczny, koszt znikomy, a satysfakcja gwarantowana ;)

Opublikowano

Dzięki za wszystkie rady koledzy prawdopodobnie dorobię podpórki , bo zawsze lubię dmuchać na zimne:) . Dziś przywiozłem baniaczek , gadałem z gościem , który klei i powiedział , że może wystawać. Start planuję nie wcześniej niż za ok. 2 miesiące więc mam trochę czasu na przemyślenia. Wykonanie baniaka rewelacyjne , nie wiem czy mogę polecić firmę więc się wstrzymam (teraz pozostanie tłumaczenie przed żonką , która jeszcze nic nie wie :D ) , ale czegóż się nie robi dla naszych pysi.

Opublikowano
teraz pozostanie tłumaczenie przed żonką , która jeszcze nic nie wie ) , ale czegóż się nie robi dla naszych pysi

piękne podejście :D możesz tego uczyć niezdecydowanych kolegów ;P