Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników malawi. Jestem Rafał mieszkam na stałe w NL a pochodzę z Gliwic. Miałem do czynienia już wcześniej trochę z pielęgnicami mieszkając w PL, ale były to moje początki , potem długa przerwa (wyjazd,praca) no i po ładnych "kilku" latach chciałem powrócić do akwarystyki. Muszę przyznać że jestem w szoku patrząc jak ta branża ewoluowała od czasu gdy zakładałem swoje pierwsze akwaria. Cieszę się że istnieją takie fora ja klub malawi, dzięki niemu mogę się wiele nauczyć od Was. W wolnych chwilach staram się powoli i systematycznie czytać wątki na forum,porady itp. i przyswoić jak najwięcej wiedzy. Mój baniak niestety nie powala z nóg bo jedynie 100x40x40 no ale muszę od czegoś zacząć. Obsady na razie brak bo jeszcze dojrzewa. Pozdrawiam wszystkich

post-16173-14695722742476_thumb.jpg

Opublikowano

Witaj na forum, czytaj i czerp wiedzę, której tu ogrom, mimo że bez obsady, nakłaniam do pokazania baniaka na fotkach ;) powodzenia!

Opublikowano

Do Ede mam kawałek drogi , początkowe zakupy zrobę pewnie w aquabeek w Handel tu mam dość blisko, ale dziękuję będę miał na uwadze gdybym miał w planach zakładanie jakiegoś większego baniaka.

• 3 tygodnie później...