Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety kolego vivid brak. Cichlid 19 zeta za 100G chyba że łykniemy 3000G cena spada do 15 zeta ok. Jest jeszcze Prostar Growth/color przy 2000g ok.14 zeta. Nie znam tego pokarmu niewiem co wart przypuszczam że to taki vivid dla podrostków ale nie jestem pewny może ktoś ma info. Niektóre ceny z rabatem dla nas.;)

Opublikowano
Niestety kolego vivid brak. Cichlid 19 zeta za 100G chyba że łykniemy 3000G cena spada do 15 zeta ok. Jest jeszcze Prostar Growth/color przy 2000g ok.14 zeta. Nie znam tego pokarmu niewiem co wart przypuszczam że to taki vivid dla podrostków ale nie jestem pewny może ktoś ma info. Niektóre ceny z rabatem dla nas.;)

Ja rozważałem ten pokarm , jest to taki vivid color dla hodowców , a wygląda identycznie jak maintenance prostar.

A jak by co to ja wezmę 1kg maintenance ;-)

Opublikowano

Jeszcze ryb nie ma,ba nawet akwarium,ale myślę już o pokarmie.Na pewno jakiś zestaw muszę sobie zrobić i jak co mogę się dołączyć do zamówienia,nie mam tylko wiedzy jaki zestaw mi potrzebny a ryby to Mbuna.

Opublikowano

Różnice są w składzie ( nie tylko procentowym ) i w przeznaczeniu.

PROSTAR Maintenance Flake

O.S.I.Prostar™ Maintenance Flake is a staple hatchery diet designed to maintain the healthy condition of your fish. It contains an assortment of nutritional ingredients mixed to provide a balanced diet.

Key Benefits:

High Pigment Levels

Contains Essential Nutrients

Easily Digestible Protein

Balanced Vitamins

Stabilized Vitamin C

Guaranteed Analysis:

Min. Crude Protein 42%

Min. Crude Fat 8%

Min. Crude fibre 8%

Max. Moisture 8%

Min Vitamin A 8,000 IU/lb

Min Vitamin D 800 IU/lb

Min Vitamin E 100 IU/lb

Ingredients:

Fish Meal, Wheat Flour, Hydrolyzed Plant Protein, Algae Meal, Ground Brown Rice, Shrimp Meal, Torula Dried Yeast, Brine Shrimp, Fish Oil, Lecithin, Natural and Artificial Colors, Vitamin A Palmitate, DL-α-Tocopherol Acetate, D-Activated Animal Sterol, Thiamine Mononitrate, Choline Chloride, L-Ascorbyl-2-Polyphosphate, Calcium d-Pantothenate, Inositol, Niacinamide, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid, Menadione Sodium Bisulfate, Biotin, Vitamin B12 supplement, Ethoxyquin (as an antioxidant).

PROSTAR Growth and Colour Flake

Prostar™ Growth and Colour Flake is a hatchery blend specially formulated to promote rapid growth and enhance the natural colours of fishes. It contains a variety of natural ingredients high in proteins and fats. The diet is also rich in carotenoid pigments.

Key Benefits:

High Pigment Levels

Contains Spirulina

Easily Digestible Protein

Balanced Vitamins

Stabilized Vitamin C

Promotes Rapid growth and Brilliant Colour

Guaranteed Analysis:

Min. Crude Protein 45%

Min. Crude Fat 8%

Min. Crude fibre 7%

Max. Moisture 8%

Min Vitamin A 8,000 IU/lb

Min Vitamin D 800 IU/lb

Min Vitamin E 100 IU/lb

Ingredients:

Fish Meal, Wheat Flour, Hydrolyzed Plant Protein, Brine Shrimp, Spirulina, Ground Brown Rice, Shrimp Meal, Torula Dried Yeast£¬ Fish Oil, Carotene, Lecithin, Natural and Artificial Colors, Vitamin A Palmitate, DL-α-Tocopherol Acetate, D-Activated Animal Sterol, Thiamine Mononitrate, Choline Chloride, L-Ascorbyl-2-Polyphosphate, Calcium d-Pantothenate, Inositol, Niacinamide, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid, Menadione Sodium Bisulfate, Biotin, Vitamin B12 supplement, Ethoxyquin (as an antioxidant).