Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przeszukałem forum ale ne znalazłem odpowiedniego działu (wybaczcie ) Sprzedałem swoją 112l i druga połowa zezwoliła na kupno nowego ale mam ograniczone fundusze chcę kupić 150x50x50 lub 150x50x60 ale mam dylemat co do sprzedawców tych tańszych zestawów , może ktoś słyszał o takim sprzedawcy z Wrocławia

AKWARIUM Z POKRYWA/375L/ PROSTE 150/50/50 10mm (5130080753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

oferuje akwaria w dobrej cenie , jakby zerkną ktoś fachowym okiem lub znał sprzedawcę proszę o komentarz . Chyba że nie warto takim zaufać bo zbiornik nie jest mały a bajora w domu nie chciał bym mieć.

Drugie to zamierzam kupić do takiego zbiornika tetre ex1200 mam nadzieje że dobry Pozdrawiam

Witam skąd jesteś ja mam do sprzedania akwarium jak szukasz http://olx.pl/i2/oferta/akwarium-450l-caly-zestaw-cena-do-konca-marca-CID103-ID6gjYD.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=92548059&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

Opublikowano
..kiedyś chciałem też kupić u nich jakieś nieduże akwarium .Nie kupiłem bo nie mogłem się skontaktować z kimś z Wrocławia. Zadzwoniłem do Sosnowca czy mają kontakt z kimś z Wrocławia i zostałem zignorowany:) Tyle mogę powiedzieć.

Miałem identyczną sytuację, nie polecam. Podają 3 numery do kontaktu. We Wrocławiu nikt nie odpowiada, a jak dodzwonisz się do Sosnowca to oni nawet nie wiedzą co jest grane. Do tego ten "olewczy" ton podczas rozmowy...

Ja osobiście polecam AquaBoro z Opola/Niemodlina, tanio i szybko wykonali akwarium, o tego dowóz w kwestii dogadania się, też niedrogo. Tylko nie wiem jak u nich z zakresem usług, czy tylko opolskie czy dalej.