Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przeszukałem forum ale ne znalazłem odpowiedniego działu (wybaczcie ) Sprzedałem swoją 112l i druga połowa zezwoliła na kupno nowego ale mam ograniczone fundusze chcę kupić 150x50x50 lub 150x50x60 ale mam dylemat co do sprzedawców tych tańszych zestawów , może ktoś słyszał o takim sprzedawcy z Wrocławia

AKWARIUM Z POKRYWA/375L/ PROSTE 150/50/50 10mm (5130080753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img15.allegroimg.pl/photos/400x300/51/30/08/07/5130080753@@AMEPARAM@@15@@AMEPARAM@@51/30/08/07@@AMEPARAM@@5130080753

oferuje akwaria w dobrej cenie , jakby zerkną ktoś fachowym okiem lub znał sprzedawcę proszę o komentarz . Chyba że nie warto takim zaufać bo zbiornik nie jest mały a bajora w domu nie chciał bym mieć.

Drugie to zamierzam kupić do takiego zbiornika tetre ex1200 mam nadzieje że dobry Pozdrawiam

Opublikowano

..kiedyś chciałem też kupić u nich jakieś nieduże akwarium .Nie kupiłem bo nie mogłem się skontaktować z kimś z Wrocławia. Zadzwoniłem do Sosnowca czy mają kontakt z kimś z Wrocławia i zostałem zignorowany:) Tyle mogę powiedzieć.

Opublikowano
Witam przeszukałem forum ale ne znalazłem odpowiedniego działu (wybaczcie ) Sprzedałem swoją 112l i druga połowa zezwoliła na kupno nowego ale mam ograniczone fundusze chcę kupić 150x50x50 lub 150x50x60 ale mam dylemat co do sprzedawców tych tańszych zestawów , może ktoś słyszał o takim sprzedawcy z Wrocławia

AKWARIUM Z POKRYWA/375L/ PROSTE 150/50/50 10mm (5130080753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

oferuje akwaria w dobrej cenie , jakby zerkną ktoś fachowym okiem lub znał sprzedawcę proszę o komentarz . Chyba że nie warto takim zaufać bo zbiornik nie jest mały a bajora w domu nie chciał bym mieć.

Drugie to zamierzam kupić do takiego zbiornika tetre ex1200 mam nadzieje że dobry Pozdrawiam

Czytając komentarze neutralne które tam są a szczególnie ten jeden to bym dał sobie spokój z tym sprzedawca .Twoja kasa chcesz to zamawiaj zawsze możesz od razu zaznaczyć że jak będzie kicha to odsyłasz .Na Twoim miejscu bym napisał do P.Wieczorka akwarium Szczecin może i taniej by było niż z tej aukcji a solidniej i estetycznie zrobione .

Opublikowano

Polecam e-rybka a odradzam tanich sprzedawców na allegro. Miałem z kumplem bardzo przykre doświadczenie. Jakość takich tanich szkieł woła o pomstę do nieba. U nas gość był do tego stopnia niechlujem, że nawet ciętych krawędzi wzmocnień nie oszlifował tylko zostawił dosłownie takie poszczerbane i ostre. Do tego klejenie na poziomie "miszczofskim".