Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zawsze miałem 300w a czy 200 bądź 250 nie starczyłoby ? Zewnętrzna odpada - mam narurowca

Dlatego że mam narurowce mam zewnetrzną i żadna wewnętrzna nawet w rachubę nie wchodzi

Opublikowano

Nie wiem jak masz rozwiązane tą filtrację ale ja używam podobnych/takich grzałek:

GRZAŁKA DO GRZEJNIKA ŁAZIENKOWEGO 300W (5097304412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img02.allegroimg.pl/photos/400x300/50/97/30/44/5097304412@@AMEPARAM@@02@@AMEPARAM@@50/97/30/44@@AMEPARAM@@5097304412

Jeżeli masz możliwość wymiany jakiegoś kolanka na trójnik ...

przykładowe rozwiązanie : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc45286b3484dbe1.html

Opublikowano

Nie pamietam jakie to ma wymiary .

Po pierwsze najmniejsza ma chyba 600W a największa 1200W i ta 600 nie dotykana od 2001 (chyba) roku ale w danych producenta znajdziesz wszystkie wymiary .

To co ja używam i to na obrazku ma gwint 1/2inch więc nie powinno być problemu - co najwyżej jakaś redukcja za kilka złociszów.

Eksploatuje ich kilka (nie tylko w akwariach ) i jestem w nich zakochany za ich prostotę i niezawodność

Opublikowano

Zamówione, eheim jager 250w, ok 45cm a więc zmieści się :) w narurowca na szybko nie wepne się dlatego taka decyzja, może w przyszłości go przerobię, dziękuję wszystkim za pomoc :)

Opublikowano

Grzałka już w zbiorniku, ładnie się wpasowała, na wysokość w sam raz, migiem temp podbiła, jednym słowem bardzo udany zakup:)