Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałeś, że masz ok. 300 litrów i tym się pewnie zasugerował Adam. Podaj dokładne wymiary baniaka. Ale mimo wszystko te 1500L/h powinieneś mieć, nic złego się nie stanie ;)

Opublikowano

Chyba niema co oszczędzać,drugi kubeł odpada dla mnie za duża kombinacja.Myślałem o narurowcu jako pre filtr ale prostota cirkulatora bardziej do mnie przemawia.

-- dołączony post:

Zastanawiam się jaki wybrać 1000 czy 1500.

Opublikowano

Oszczędzać można tam gdzie się da na filtracji myślę że nie warto.Baniaka już większego nie będzie ,niema miejsca a jak by się znalazło to żony nie obejdę.

Opublikowano
Oszczędzać można tam gdzie się da na filtracji myślę że nie warto.Baniaka już większego nie będzie ,niema miejsca a jak by się znalazło to żony nie obejdę.

E powiedział co wiedział :P sam to przechodziłem i najpierw 120,a potem 240 i teraz 450 + te dwa co były szybciej :P .

Opublikowano

Dokładnie, bierz 1500, nigdy nic nie wiadomo... Ja miałem problem z jednym "większym", 300 litrowym, teraz mam jeszcze dwa mniejsze ;) a drugi kubeł to żadna kombinacja, po prostu stawiasz drugi, zasypujesz go gąbką i otwierasz raz na kilka miesięcy i po sprawie.