Radek W Opublikowano 26 Lutego 2015 #1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Wiatm Mam na imie Radek i jestem szczesliwym posiadaczem malego malawi w domu. Baniak 200 l 100x40x50 Piasek z casto kreisel 099 25kg Kamienie otoczaki Filtr biolog aquael 800 pelny ceramiki Filtr mechanik 1500, wklad weglowy i gabka Napowietrzacz Oswietlenie listwa led z pilotem Obsada Saulosi 2x6 Aulonocara 1x3 Tlo narazie zwykle ale w niedlugich planach wywalam otoczaki i zabieram sie za btn razem z kamieniami w srodku. Karmienie 6 dni Rano spirulina Poludnie sokolowoec lub malawi mix - zywe Wieczor kolor ze spirulina Raz w tyg daje na zmiane brokol,kalafior,ryz,makaron Niedziela glodowka :-) Prosze o opinie komentarze, chce jak najwiecej sie nauczyc Dziekuje
stan Opublikowano 27 Lutego 2015 #2 Opublikowano 27 Lutego 2015 Panowie ten dział jest do witania się , a nie kącik porad ! Wydzieliłem koledze nowy temat w podstawach
yaro Opublikowano 27 Lutego 2015 #3 Opublikowano 27 Lutego 2015 Poczytać FAQ według mnie nie pocieszysz się za długo z aulonocar, szybko zostaną zdominowane przez saulosi, chyba, że a. są dużo większe, to troszkę dłużej.
Rekomendowane odpowiedzi