Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie do tej pory podawałem z mrożonek solowca i kryl rozdrobniony. Solowca spożywały bardzo chętnie natomiast kryl był jedzony ale bez jakiegoś szału. Ostatnio po rozmrożeniu lodówki kryl się zepsuł i poszedł do kosza. Jakie mrożonki można by jeszcze dodatkowo zakupić do Solowca?

Opublikowano

Bezapelacyjnie warto podawać cyklop-oczlik to bardzo dobre i lekkie ,,mięsko" dla mbuny. Dla ryb mięsożernych i nie tylko( w przypadku krewetki) warto podawać krewetkę jak i mięso małży.

Opublikowano

Sklep ten to intermarche , a kupuje małże chilijskie pakowane po 250gr za jedyne 10zeta ;-) . Na prawdę gorąco polecam, zero stresu że kupiłeś kilkukrotnie rozmrożony pokarm. Można tez u nich dostać czyste krewetki bodajże firmy ,,Abramczyk" też 250gr za 10zł. Podaję te mrożonki od ponad roku i zero problemu z rybami z tego tytułu.

  • Dziękuję 1
Opublikowano

Ja je kroję na 4 lub 6 kawałków, a dla fusco zawsze podaję z ręki całą małże ;-). Oczywiście tak robię podając małże predatorą wielkości od 10cm do 20cm.

Opublikowano

można dorzucić jeszcze mysis i larwę komara. Ja kupuję wodzienia na wagę żywego płukam i zamrażam zdecydowanie najlepsza jakośc mrożonki. No i wspomniany oczlik mam wrażenie, ze zdecydowanie podkreśla kolory :D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.