Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie do tej pory podawałem z mrożonek solowca i kryl rozdrobniony. Solowca spożywały bardzo chętnie natomiast kryl był jedzony ale bez jakiegoś szału. Ostatnio po rozmrożeniu lodówki kryl się zepsuł i poszedł do kosza. Jakie mrożonki można by jeszcze dodatkowo zakupić do Solowca?

Opublikowano

Bezapelacyjnie warto podawać cyklop-oczlik to bardzo dobre i lekkie ,,mięsko" dla mbuny. Dla ryb mięsożernych i nie tylko( w przypadku krewetki) warto podawać krewetkę jak i mięso małży.

Opublikowano

Sklep ten to intermarche , a kupuje małże chilijskie pakowane po 250gr za jedyne 10zeta ;-) . Na prawdę gorąco polecam, zero stresu że kupiłeś kilkukrotnie rozmrożony pokarm. Można tez u nich dostać czyste krewetki bodajże firmy ,,Abramczyk" też 250gr za 10zł. Podaję te mrożonki od ponad roku i zero problemu z rybami z tego tytułu.

  • Dziękuję 1
Opublikowano

Ja je kroję na 4 lub 6 kawałków, a dla fusco zawsze podaję z ręki całą małże ;-). Oczywiście tak robię podając małże predatorą wielkości od 10cm do 20cm.

Opublikowano

można dorzucić jeszcze mysis i larwę komara. Ja kupuję wodzienia na wagę żywego płukam i zamrażam zdecydowanie najlepsza jakośc mrożonki. No i wspomniany oczlik mam wrażenie, ze zdecydowanie podkreśla kolory :D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.