Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jarek przeczytaj dobrze post autora ;) pośpiech szkodzi :mrgreen: . Czy ja gdziekolwiek komuś radziłem 3 gatunki w 100 litrach ;).

Pośpiech szkodzi :) a ja obiecuję zakładać okulary do czytania bo widocznie nie mogę wszystkiego doczytać ze zrozumieniem :/ :P

Opublikowano
Nie przesadzajcie 240 litrowe akwa z kupą kamlotów miało u mnie około 200 litrów

hari, juz kiedys pokusilem sie o pewne tajemne obliczenia i powtorzylem je sobie dzis i puste akwarium brutto 240 litrow zalane 2cm ponizej poziomu przelania wody ma 214 litrów wody. Dodajmy dekorację, to kolejne 30-40 litrów wyjdzie, a z Twoją kupą kamlotów i piachem to pewnie i z 50... :) tak gwoli czepiania się... ;)

Opublikowano

He he ja też kiedyś liczyłem i przy którymś tam wiaderku nie byłem pewien ile jest naliczyłem ich 19 lub 20 więc na pewno któryś z nas ma racje :mrgreen:

Opublikowano

nie sprzeczajcie się i jeden kubełek w tą czy w tamtą ;) Profilowane akwarium to nie sprawa gustu (akurat wcale mi się nie podoba), ale miejsca :( No nic, pokombinuję jeszcze, może uda się "upchnąć" pełną 240.