Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Super, od dawna bardzo podobają mi się akwaria z otoczakami. Już dawno byłyby u mnie, ale zniechęca mnie ich ciężar.

Ciężar jest tragiczny. Siedziałem w akwarium a kumpel z teściem mi podawali. ten po prawej to około 70kg (wynik z wagi łazienkowej), ręce dopiero dziś wracają do normalnej długości:)

Opublikowano
Ciężar jest tragiczny. Siedziałem w akwarium a kumpel z teściem mi podawali. ten po prawej to około 70kg (wynik z wagi łazienkowej), ręce dopiero dziś wracają do normalnej długości:)

No właśnie ten ciężar kamieni. Już nie chodzi nawet o samo obciążenie akwarium i szafki, ale o bezpieczne ich włożenie do akwarium. Przy tym ciężarze wystarczy lekkie osunięcie z ręki i akwarium do ponownego klejenia. Ja z duszą na ramieniu wkładałem 10 kg kamień :)

Gratuluję odwagi i przyjemnego dla oka końcowego rezultatu.

Opublikowano
ten po prawej to około 70kg (wynik z wagi łazienkowej), ręce dopiero dziś wracają do normalnej długości

A taki niepozorny :D Mnie bardziej osłabia wniesienie takich na trzecie piętro.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Fotki mi jak na razie nie wychodzą więc się nie wychylam z publikowaniem zdjęć.

A tam nie wychodzą :P ....Pstrykaj i wybieraj te najlepsze fotki co tobie wyjdą i wrzucaj bo zapewne każdy jest ciekawy jak to u ciebie wygląda teraz ;)