Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myślałem właśnie, żeby kubełka zostawić jako biologa

...to kubełek zostaw a dołóż Circulator Aquael 2000 z gęstą gąbką i masz sprawę załatwiną .I jak pisze eljot :nic poniżej 1500 bo będzie szkoda Twoich wydanych pieniędzy.

-- dołączony post:

Czyli nie ma znaczenia, że byłyby 2 filtry 800l/h każdy czyli przepływ ogólnie 1600l/h.

...zsumowanie przepływu Ci nic nie da . Każdy ma inne zadanie.

-- dołączony post:

...w temacie podajesz ,że masz 220 litrów a potem podajesz wymiary 120X50x40 ( nie wiem czy nie masz 120x40x50 co na jedno wychodzi) a to jest brutto 240 litrów:)

-- dołączony post:

..a w informacji o użytkowniku 200 litrów podajesz:)))

Opublikowano

Oj tam Panie czepiasz się:) Z tym filtrem to fajna sprawa, mam w związku z tym ostatnie pytanie bo nie jestem tego pewien. Czyli kupuje tego Aquael Circulator 2000, na to się zakłada plastikowe to sitko i na to gąbke np

GĄBKA ORYGINAŁ AQUAEL TURBO 1000/1500/2000 9x12cm (4953990534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img20.allegroimg.pl/photos/400x300/49/53/99/05/4953990534@@AMEPARAM@@20@@AMEPARAM@@49/53/99/05@@AMEPARAM@@4953990534

Pytam dla pewności, żebym później nie musiał się martwić, że nie wziąłem Turbo zamiast Circulatora. Pozdrawiam

Opublikowano
Czyli kupuje tego Aquael Circulator 2000, na to się zakłada plastikowe to sitko i na to gąbke np

...przedłużasz rurkami . Aby gąbka była jak najniżej dna a pompa jak najwyżej lustra bez wystawania ponad lustro.

-- dołączony post:

http://forum.klub-malawi.pl/aquael-turbo-1500-t24795.html .O tę gąbkę mi chodziło. Już sam nie wiem czyt tam wchodzą te wiadomości czy nie? Może nie wchodzi sam link albo wyłączyłeś odbieranie:)

• Dziękuję 1