Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w Galileo pokazywali w TV film o tym morskim akwarium. Szkoda ,że nie znalazłem filmu w necie. Ale i na zdjęcia warto popatrzeć. http://nieruchomosci.dziennik.pl/design/galeria/435472,1,ogrodzenie-z-akwarium-oto-turecki-sposob-na-ochrone-domu-foto.html

...znalazłem też i film:

House in Turkey Has 165 ft Aquarium - YouTube

Opublikowano

To chyba nie akwarium tylko zbiornik w jadłodajni jakiejś ;-) . Mnie to kompletnie sie nie podoba nic nie wnosi oprócz tego że jest swego rodzaju płotem ;-)

Opublikowano
To chyba nie akwarium tylko zbiornik w jadłodajni jakiejś . Mnie to kompletnie sie nie podoba nic nie wnosi oprócz tego że jest swego rodzaju płotem

...bo to trzeba Stasiu traktować tyko w kategoriach ciekawostki:) Nie oglądałem całego programu..Ale to co zapamiętałem to np. ile karmy suchej dziennie trzeba rybom podać: 2 kg. Żywego pokarmu nie pamiętam . Wodę podmieniają raz na tydzień prawie całą ssąc ją z morza co zajmuję pół dnia .I dlatego nie ma tam filtrów biologicznych i całego osprzętu do morszczaka..No i miesięczny koszt utrzymania 4.5 tyś. euro:)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.