bossi Opublikowano 24 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam, Chciałbym i ja zaprezentować swoje akwarium. Akwarium 200 l Filtr kubełek Fluval 204 z zoolitem i ceramika. Wewnątrz Armani SIF 700 Oświetlenie 2 c 30 W Obsada narazie mix straszny docelowo Saulosi z ... chyba Rdzawymi. W najbliższym czasie planuje zmienić a w zasadzie zrobić tło. Wszystkie uwagi mile widziane.
bossi Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor #3 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Większe foto po kliknięciu w miniaturę.
seemann Opublikowano 24 Stycznia 2015 #4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Anubiasy to nie są rośliny rosnące w piachu. Wyjmij je jak najszybciej i przyczep do kamieni, ewentualnie całkiem wywal, bo i tak zarosną glonem(a w obecnej pozycji zgniją). To rośliny błotniste, rosnące w cieniu
Oman Opublikowano 24 Stycznia 2015 #5 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Te zielone guziki po lewej jak dla mnie nic nie wnoszą oprócz wątpliwych walorów estetycznych ale: de gustibus non est disputandum.
MatiK Opublikowano 24 Stycznia 2015 #6 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tło masz jak dla mnie całkiem fajne, przyciemniłbym trochę zbiornik (np. przez zakrycie świetlówek folią aluminiową), zdecydowałbym się na jeden rodzaj kamieni, najlepiej pasujących do tła i pomyślał nad jakimś innym wewnętrznym bo ten strasznie się rzuca w oczy zielone guziczki, jak wyżej i te muszle czy coś z lewego rogu też bym wyjął...
Rekomendowane odpowiedzi