Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To że kiepsko klei to jak widać nie moja opinia, a to że polecam Crystal to znów opinia producenta który chyba wie do czego jego kleje się nadają

....ja odwrotnie. Wyraziłem swoją opinię popartą tym ,że kleiłem spienione PVC do szyby i było ok:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żeby nie tworzyc nowego tematu tu zapytam. Kupilem dzis spienione PCV i pytanie czy ono nie jest moczone w jakis chemikaliach? Nie smierdzi niczym wiec moze nie jest ale pytam dla spokoju.

Opublikowano
Żeby nie tworzyc nowego tematu tu zapytam. Kupilem dzis spienione PCV i pytanie czy ono nie jest moczone w jakis chemikaliach? Nie smierdzi niczym wiec moze nie jest ale pytam dla spokoju.
Kto pyta nie błądzi. Pakuj śmiało do zbiornika.
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Możecie dac jakiś kontakt na te spienione pcv wysyłkowo, bo obdzwoniłem pół Polski i nigdzie nie ma. A jak już jest to wciskają mi całą płytę za 200 złotych.

Opublikowano
A ja kurna Andrzej jezdzilem dzis na Robotnicza. Szkoda ze wczesniej nie wiedzialem to bym mial blisko bo z Oławy jestem.

..trudno:) Chociaż te namiary tu na forum już się pojawiały .Sam często je tu podaję. A tak na marginesie to bardzo fajni i życzliwi ludzie i polecani przez wielu kolegów nawet spoza Wrocławia.