Sebolnari Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor #21 Opublikowano 11 Stycznia 2015 A moglibyście powiedzieć mi jaki jest aktualny mail do Malawian ? Bo inny jest na stronce inny jest tutaj na forum.
MatiK Opublikowano 11 Stycznia 2015 #22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wejdź w rybrykę Kontakt na ich stronie i wyślij maila za pomocą formularza, to na pewno będzie skuteczne 1
Sebolnari Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor #23 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzięki mam nadzieję, że to podziała jak nie zadzwonię do tego Pana i poproszę po prostu o maila ( trochę się wygłupię ) , ale lepiej spytać niż błądzić
tyshek Opublikowano 12 Stycznia 2015 #24 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Bylem u pana ze Świętochłowic w Chorzowie jakis czas temu. Hodowla miesci sie po jakims bylym biurze podróży, jest mala,ciezko sie tam w dwoje zmieścić. Akwariów jest kilkanaście, ryby wygladaly dosyc dobrze,trzymane są w sterylnych zbiornikach. Worek z pyskami dostalem z tlenem,do tej pory jest wszystko ok.
Nolan Opublikowano 28 Stycznia 2015 #25 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Sam szukam na Śląsku dobrej jakości ryb Pseudotropheus saulosi. Okazuje się, że Malawian czy nawet Fuljer nie ma na stanie tradycyjnej odmiany. Wszyscy mają za to "coral", która mnie nie interesuje. Czyżby tak popularna ryba przestała być hodowana z ryb odławianych czy F1 ? Jeżeli w Malawianie się nie pojawią w ciągu 3 tygodni pewnie kupię właśnie u tego pana ze Świętochłowic. Napisałem jeszcze do Tan-Mala ale odległość jednak mnie trochę przeraża. Wolałbym odbiór osobisty - można przynajmniej od razu na miejscu zobaczyć jak wygląda kupowana rybka.
Sebolnari Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor #26 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zamawiaj z Tan-Malu ja zamówiłem i bezpośrednio pociąg jedzie ze szczecina przez Gliwice - Zabrze do Katowic. Ryby ładnie zapakowane i zdrowe kontakt bardzo dobry. Ryby ładnie się prezentują jak najbardziej polecam 1
Nolan Opublikowano 29 Stycznia 2015 #27 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zamawiaj z Tan-Malu ja zamówiłem i bezpośrednio pociąg jedzie ze szczecina przez Gliwice - Zabrze do Katowic. Ryby ładnie zapakowane i zdrowe kontakt bardzo dobry. Ryby ładnie się prezentują jak najbardziej polecam Właśnie otrzymałem mailem ofertę Tan-Malu i wygląda na to, że się zdecyduję na zakup u nich właśnie. Miałem obawy właśnie o kondycję ryb po takim wielogodzinnym transporcie ale jeżeli przetestowałeś i jest ok to chyba warto spróbować.
Rekomendowane odpowiedzi