Skocz do zawartości

Pierwsze malawi - pytania (szafka, akwarium, tło)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem 40 to trochę za nisko, pomijając nawet proporcje akwarium... Minimum to 50, a 60 będzie już super ;) Nie miałem na myśli, żebyś dzwonił już dzisiaj, napisałem ogólnie w sensie kontaktu ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Wysokość dwaj min 60cm i nie czaj się nawet. Cena nie wiele wzrośnie, a lepiej wygląda , a dwa większe pole do popisu masz przy robieniu tła DIY. No i zawsze więcej litrów wody. Zapytaj też o cenę szkła w Aquariumfish , mają dobre ceny jak i jakość.

Opublikowano
Masakra ! było pytanie? a Wy chcecie Tytanika z tego MIeć.

Masakrę ? Chłopie ale w czym. Kolega chce mieć tło strukturalne tak ? A ma bardzo wąskie możliwości co do tego więc podałem realnie możliwy sposób do tego by mógł mieć szersze akwa a w nim takowe tło jakie chce.

zaraz wszystkie akwa będą takie same ;) i co będziemy PODZIWIAĆ? prawe foty? dzięki!

Ale nie ma takiej opcji. Może być podobnie zrobione ale nigdy nie będzie takie samo by nikt serii nie wypuszcza.

[300] Malawi

Opublikowano

Guban nie zwracaj na niego uwagi ten koleś chyba się tylko tu loguje by ferment siać bo nic wartościowego tu nie wnosi a tylko posty niepotrzebnie nabija.

Wysłane z mojego LG-D722

Opublikowano
Napisałem maila, nie będę dzwonił w Święto ;) Jak się nie odezwie zadzwonię w tym tygodniu. Jaką minimalną wysokość rozważać przy rozmiarze 167x50? Jak nie zabije mnie cena śmiało wezmę 60 ale jak będę chciał ciąć koszty to czy 40 też będzie w porządku?

Jak będziesz znał już cene to podziel się ile wyszło Cie za baniak-z góry dzięki