Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie. Czy to tylko u mnie na kanale YOU TUBE MK nie ma naszych filmów ( są tylko trzy z targów Zoo Botanica) ?

ja też widzę tylko 3 z zoo

Opublikowano

W Play liście są jeszcze 4 w tym 3 oznaczone jako prywatne nie do obejrzenia i kolegi Czarniaka filmy są w Kanałach ,więc wydaje mi się że zostały pogrupowane.Zastanawia mnie tylko po co umieszcza się filmy w youtubowym kanale KM i następnie blokuje się je, według mnie to nie ma sensu.

Wysłane z mojego LG-D722

Opublikowano

Jutro będę w domu to postaram się wszystko naprawić. Musieliśmy wyłączyć chwilowo filmy z użytku publicznego. YouTube zażądał potwierdzenia i udowodnienia, że utwory, które są w filmach mają odpowiednią licencję. Oczywiście mają tylko potrzebuję komputera żeby im to udowodnić. Mam nadzieje, że jutro filmy znowu się pojawią na kanale.

• Dziękuję 3
Opublikowano

Andrzejku coś taki niecierpliwy. Spokojnie, będą wszystkie.

Nie wróciły 3 filmy. Twój, stana i poznerowicza. Nie mogę znaleźć ścieżki dostępu do utworów tam zawartych. Podmienię muzykę i będą widoczne. Żeby było szybciej zrobiłem to w video edytorze na YT. Już się przetwarzają.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Andrzejku coś taki niecierpliwy. Spokojnie, będą wszystkie.

Andrzej pewnie ustawia playlistę do snu, więc pewnie ma teraz problemy z zaśnięciem :)

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.