stan Opublikowano 29 Grudnia 2014 #11 Opublikowano 29 Grudnia 2014 23 waty pociska przy dmuchaniu 8000l/h , a uwierz mi że to do twojego akwarium dużo za dużo ;-). Styka 2 bieg 6000l/h , a tu już 14W. No i te 4,5W to koralia pociska przy 4000l/h , a tu jebao schodzi do 7W ;-). Także sam widzisz coś za coś. No i z tego co słyszałem to ta koralia szału nie robi dmuchaniem, no ale sam nie miałem więc 100% porównania nie mam.
maczet Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor #12 Opublikowano 29 Grudnia 2014 A długo używacie Jebao ??. Niepsute się to. Niby to sprzęt chiński, A Koralia Włoski, Tunza Niemiecki
stan Opublikowano 29 Grudnia 2014 #13 Opublikowano 29 Grudnia 2014 No używam od maja , ale ogólnie sprzęcik jest kawałek czasu na rynku. Mogę cię zapewnić,że jest porządnie wykonane. Nie ma nic wspólnego z konstrukcjami JVP ;-)
JemioloSeba Opublikowano 30 Grudnia 2014 #14 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Również używam Jebao wp25 od jakiegoś czasu i w porównaniu do Jvp102 to jest rewela. Fakt, że cena wyższa no ale kultura pracy i moc to wynagradzają. Co do bezawaryjności to mogę śmiało polecić bo na nie jednym forum czytałem i awarie niemal niespotykane. Wystarczy zobaczyć jak ciężko kupić ten falownik używany. Dla mnie to oznacza, że posiadacze są zadowoleni.
rayan88 Opublikowano 30 Grudnia 2014 #15 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kupił bym też go ale ostatnio dokupilem drugi JVP i kasy brak.
Rekomendowane odpowiedzi