Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hehe , dokładnie jak nie TY to cichlids to zrobią. A z synem trzeba teraz porozmawiać na temat ewentualnej pomocy dla uwięzionych w statku i konieczności wydobycia go na suchy ląd ;-)

skończy się wrzuceniem Supermana na ratunek ;)

Opublikowano

[ATTACH] [ATTACH]5447[/ATTACH][/ATTACH] Więc dziś to wygląda tak jak Wam sie podoba bez "garaży" (które miały być kryjówkami dla ryb ale tak sobie też myśle poradzą ) a statek gdzieś za skałkami utknął :) widać go ledwo co ...... Pozdrawiam i czekam na opinie ....:rolleyes::confused: woda jeszcze nie jest krystaliczna bo wczoraj bylo uskuteczniane grzebulstwo :) ale zaraz bedzie git bedzie przejrzyście .....

Opublikowano
fajny korzeń, no teraz wystrój o niebo lepiej:-)
właśnie a tam u Ciebie w ostródzie ma ktos saulosi na sprzedaz ????? no bo u nas ciezki temat w elblągu w zoologach lipnie :(
Opublikowano

Z czasem ja będę miał młode saulosi ale odmiana Coral- są pomarańczowe samice ale to jeszcze za jakiś czas, w zoologach są te standardowe ale ich źródło pozostawia wiele do życzenia także nie polecam:)

Opublikowano

O matko. W pierwszym rzucie, jak zobaczyłem miniaturkę, pomyślałem co to za ręka wynurza się zza skał :D

Fajny pomysł ze statkiem, i wilk syty i owca cała :) Synek domyślam się jeszcze mały, podrośnie to uratujecie statek ;)

Wysłane z telefonu

Opublikowano

młody młody jest ma 9 lat mowie weź to wyjmiemy kochanie bo to nie jest naturalne ze statek jest na dnie a on mamo czemu przecież statki toną heeeeee dlatego doszlismy do porozumienia ze statek utonął z tyłu heeee

-- dołączony post:

no właśnie to gdzie mam kupić saulosi młode hellp