Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matowienie swoją drogą. Mi zmatowiały nie narzekam ale od środka jak przejedzie się palcem to powierzchnia jest jak po przetarciu piachem - szorstka

Opublikowano

mam dokładnie tak samo, mnie osobiście to nie przeszkadza, a jak komuś tak to polecana woda z octem lub wymiana na te innej firmy polecane przez aarseta:-)

Opublikowano
Używam takich od ponad roku; chyba po 3 miesiącach zmatowiały.

To dziwne. U mnie te korpusy, które matowieją robiły to stopniowo od samego zalania. Te które nie zaczęły matowieć od razu były już ok cały czas. Może coś się zmieniło w Twojej wodzie, użyłeś jakiejś chemii...

W każdym razie zamówiłem 2 takie korpusy na próbę i zobaczymy co będzie.

Opublikowano
Wszystkie moje 10" zmatowiały, jedynie korpus fbf-a 20" jest jak nówka.

Potwierdzam u mnie dokładnie taka sama sytuacja , ale mało się tym przejmuję.

U mnie mam takie korpusy jak kolega kapsel13

Ja kupowałem dokładnie takie korpusy od tego sprzedawcy są zalane od 3 miesięcy i są idealnie przejrzyste

FILTR WODY 10'' 3/4 uniwersalny korpus narurowy (4885024113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

FILTR WODY 10'' 3/4

Opublikowano

i masz po problemie

Używam rok i są delikatnie przyżółknięte ale to tylko w korpusach ze sznurkami. Po prostu delikatny syfek. Ale rok :)

Nic nie cieknie i maja dobre odpowietrzniki

Korpus narurowy WF1 UST-m (4902348221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img13.allegroimg.pl/photos/400x300/49/02/34/82/4902348221@@AMEPARAM@@13@@AMEPARAM@@49/02/34/82@@AMEPARAM@@4902348221

Opublikowano

Mam identyczne j.w. korpusy i wszystkie jak jeden zmatowiały. Myślę że to po części też kwestia wody itp. ale to tylko przypuszczenia wydumane przeze mnie ;-). Co nie zmienia faktu że te korpusy(powyżej) u mnie zmatowiały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.