Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted
Tylko te ceny...:(
Ceny cenami jak coś jest dobrej jakości to można zapłacić . To co ja dzisiaj widziałem w sklepach i u jednego sprzedającego z olx w pomorskim :D to byś dopiero zrobił gały takiego badziewia to w życiu nie widziałem facet chyba krzyżuje wszystko z wszystkim bo żeby fire fish i inne aulonocary młode które tam pływały miał kształt dimidiochromisa :D saulosi tak brzydkie ze uwierzcie nikt by brzydszego nie znalazł w necie na zdjęciu .Aquaafrika jest pod nosem około 50km ale bym chciał się dowiedzieć od kolegów czy warto jechać tam po rdzawe i saulosi ?.
Posted

Ja osobiście jestem b.zadowolony z ostatnich zakupów już wybarwionych ryb.Jak coś to zadaj pyt. na alledrogo,aby rozwiać Swoje wątpliwości.Ewentualnie jak coś to mogę kontakt przesłać na priv.

Posted

Ze sprzedawcą z Aquaafrici jest rewelacyjny kontakt. Zakupiłem 11ryb każda przyjechała w oddzielnym worku zapakowanym do drugiego a worki były w styropianowym pudle. Ryby w dobrej kondycji, całe i zdrowe. Zakupiłem jedną dorosłą samicę Saulosi i Msobo Magunga naprawdę robią wrażenie.

Polecam tego hodowcę.

Posted

Ja kupowałem od niego ryby, przyjechały do mnie autobusem prawie 6 godzin jazdy i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu sprzedawcę, ryby świetnie zabezpieczone w idealnej kondycji, dostałem spory rabat i dużo gratisów. Sebastian naprawdę miły i rzetelny sprzedawca.

Brałem od niego między innymi rdzawa i saulosi, jestem bardziej niż zadowolony.

Wysłane z mojego GT-I9100

Posted
Ja kupowałem od niego ryby, przyjechały do mnie autobusem prawie 6 godzin jazdy i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu sprzedawcę, ryby świetnie zabezpieczone w idealnej kondycji, dostałem spory rabat i dużo gratisów. Sebastian naprawdę miły i rzetelny sprzedawca.

Brałem od niego między innymi rdzawa i saulosi, jestem bardziej niż zadowolony.

Wysłane z mojego GT-I9100

Masz jakieś fotki tych rybek .