Skocz do zawartości

Oryginalny biotop naszych rzek ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyszło im :!: woda za przejrzysta - powinni tam zrobić jakiś zakwit glonów lub sinice i byłoby oryginalnie :cry:

Opublikowano

Może zdjęcia tego nie ujęły, ale woda w akwarium nie była przejrzysta. Pomysł z zakwitem jest trafny, trzeba zasugerować koledze, który postawił to akwarium, żeby rozszerzył koncepcję o nadmiar glonów :)

Opublikowano

szkoda tylko, ze zbyt dobrze niestety przypominalo polskie wody :/

w nich naprawde latwiej znalezc smieci niz kawalek nieskazonej niczym przyrody :(

Opublikowano

No cóż. My tu wychwalamy interesująca kompozycję WTA na temat polskich rzek, a tym czasem WTA w wątku na swoim forum, w którym dali link do tego wątku skupiają się głównie na tym, że ochroniarz zarekwirował klubowiczom niedopita butelkę krupniku. Ja tam co prawda nie przypominam sobie żeby nasi goście siedzieli tam przy wodzie mineralnej i mleku, pamiętam za to interesujące rozmowy o akwarystyce, z interesującymi ludźmi, ale najwyraźniej nie zabrakło tam świętoszków, którzy przykleili nam właśnie maskę (lub jak ktoś woli literacko - pupę), i doszukują sie synonimów dla słowa malawista. Myślałem, że otwarcie naszej imprezy dla innych było fajnym pomysłem, okazją do wspólnej zabawy i wymiany zdań, dzielenia się wspólna pasją. Co więcej , wydawało mi się że wszyscy się dobrze bawili, o czym świadczyło zagęszczenie na scenie z rurką. Nie widziałem tez żeby ci którym daniel zaserwował U-bota wylewali go do doniczek z kwiatkami, a patrzyłem dobrze, bo z powodu bólu głowy nie piłem tego wieczoru.... ale jednak okazuje się, że to, że dobrze czujemy się we własnym towarzystwie, i że dobrze się bawiliśmy czyni z nas kogoś gorszego ...... przykre to, a przecież nie nasza wina że w stajni nie mieli krupniku w ofercie, i trzeba było sobie po niego iść do sklepu. Stajnia raczej nie zbiedniała, bo poszły prawie 3 beczki piwa...... może to jest wszystko podyktowane zawiścią ... może kogoś zabolało że Klub dostał nagrodę za najciekawsze stoisko ..... a może nie, może po prostu palnął cos bezmyślnie, nie zastanawiając się nad konsekwencjami pochopnej oceny ludzi których w końcu bądź co bądź nie zna .... może może może .... ja póki co jestem rozczarowany...

Kot.

Opublikowano

Kocie oni tam jacyś przewrażliwieni bo nawet powyzsze posty o tym akwa z biotopem ojczystym odebrali jako krytyke bo glonów za mało i zakwitu nie było [bo sam to tak komentowałem] i niestety nie potrafili w tej i innych wypowiedziach wychwycić tego co "między wierszami" czyli pewnej ironi i smutku że niestety odwzorowali to prawie idealnie - nielicząc tych glonów oczywiście :wink::lol:

Więc tak łopatologicznie dla kolegów z WTA:

Świetny pomysł i wykonanie - szczere gratulacje

Opublikowano

czekaj mars, żebyśmy sie nie zagalopowali. Tam tylko jeden nie czytał ze zrozmieniem. Nikt inny z WTA nic do nas nie ma. Wiec pora wyluzować . Nie ma co przez jednego wichrzyciela iśc na wojne z całym stowarzyszeniem. U nas tez sa różne Lenki i inne mądrale, za które czasem musimy sie wstydzic.

Kot.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.