Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie a propo kciuka, myślałem sobie ostatnio, że czasem bywa używany jako taki like, jak na facebook'u, za śmieszny tekst, albo jakiś żart... Może można by to rozdzielić i zrobić opcję tego właśnie like'a, żeby podziękowanie za post, który coś wnosi było rzeczywistym podziękowaniem? :P

Opublikowano

Liczba podziękowań,poklepań,uśmiechów i tego wszystkiego co sygnalizujemy kciukiem zbiera się w jedną całość. To w sumie nie jest konkurs na najbardziej lubianego czy największego mędrca. Jesteśmy tu nie tylko po to aby czegoś się dowiadywać ale i żeby się pośmiać, pożartować itp. Niech więc zostanie tak jak jest. Niech każdy decyduje sam jak przydziela kciuki ;). Zwłaszcza, że zmiana to nie taka prosta sprawa a pisać regulaminu do kciuków nie mam zamiaru :P . Swoją drogą większość dziękuje w sposób typowy. Daje kciuka gdy dowie się czegoś o co prosiło czasem tylko dziękuje za to, że się np uśmiał i zyskał dobry humor. Tego drugiego typu podziękowań jest relatywnie mało więc wg mnie nie ma o co kruszyć kopii.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.