Przezda Opublikowano 15 Listopada 2014 #1 Opublikowano 15 Listopada 2014 Spawning Maylandia OB Morph tarło - YouTube
malet7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 #3 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 powiesz mi czy samice miałeś od początku wybarwione, lub zbliżone do czerwonego czy dopiero po czasie złapały kolor? Super widok. Moje 6/ 7cm inkubują średnio co miesiąc, tylko właśnie koloru im brakuje:-(
Przezda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor #4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 łapią kolory jak podrastają ok 5cm. Może uda mi się zrobić dobre zdjęcia maluchom. Mam akurat takie 1-3cm to zobaczysz jak wyglądają. Daj email to wyślę na priv. Albo Skype/przezda/Finlandia. Patrzac na Twoje wideo to wydaje mi się że masz ryby ogólnie sprzedawane na rynku jako M. Zebra OB Morph. PS. Z moimi jest istna kałabania: potomstwo BB samce i samice, samice O morph, łaciate OB. Jeszcze nie zgłębiłem zagadnienia jaki narybek rodzi się po samcu MC i samicy "O" zawsze wtedy gdzieś mnie poniesie i nie zdążę odłowić samicy żeby pozyskać młode
malet7 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 #5 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Poszło. Spoko sie sklada bo tez akurat mam jeszcze z 10sztuk mlodziezy wlasnie tak kolo 2/3cm to porównam jak wyglądają. Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi