Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powoli tworzy mi się nowa obsada, chyba setna;) no i magunga i maingano no i sprawia to, że nie będzie brzydkich samic, ale od zawsze miało być pasiaście no i mam na oku labidochromis mbamba bardzo ładna ryba, i pseudotropheus flavus, ale ostatnio demansoni stał się obiektem zainteresowań, czytałem i wiem, że należy trzymać je w większej grupie, ale czy dodanie do poprzedniego składu (maingano i magunga) demansoni 1-4 będzie dobre, może jednak ktoś ma doświadczenie z tymi innymi wymienionymi gatunkami - czy są ładne? na pewno, ale zdjęcia są takie różne.... pomożecie?

Opublikowano
Jak dla mnie, przy połączeniu Maingano z Demasoni byłoby ciut za niebiesko...

a uważasz, że autotr o tym nie wie :|

wracając do tematu, jeśli masz szkiełko tak jak w profilu tj 240l to trochę lipa, ciasno będzie. A harem 1+4 demasoni to trochę za mało, wg. mnie min 8-10. Powiedz jeszcze w jakim układzie masz msobo i maingano ?

Opublikowano

Uważam, że skoro autor pyta o zdanie to mogę wyrazić swoją opinię i nie widzę w tym nic złego. Ludzie pytają czy nie będzie za żółto jak się połączy saulosi z yellowkami, a tu autor zastanawia się nad połączeniem maingano i demasoni, uważasz, że skoro coś jest oczywiste, nie można już na ten temat dyskutować albo wyrażać swoich opinii, tym bardziej jeśli ktoś o taką prosi?

Opublikowano

a gdzie jest napisane że 240l? mam 375, ale może racja z tym demansoni, a ktoś z was ma flavusa? czy rzeczywiście tak ładny? i to samo pytanie co do labidochromis mbamba bay

-- dołączony post:

jestem gotowy również na inne propozycje

Opublikowano
gdzie jest napisane że 240l?

A zobacz swój profil co masz napisane. To będziesz wiedział gdzie.

Druga i najważniejsza sprawa zadając pytanie obsadę dobrze byłoby powiedzieć jakie ma się akwarium. Nikt tu nie jest wróżką.