carpov Opublikowano 13 Października 2014 #1 Opublikowano 13 Października 2014 Proszę osoby które wykonywały takie obudowy o podanie konkretnego sprawdzonego kleju. Z góry dziękuję.
Slawek-meszek Opublikowano 13 Października 2014 #2 Opublikowano 13 Października 2014 Używałem COSMOFEN PLUS bardzo szybko schnie.
marcin73m Opublikowano 13 Października 2014 #3 Opublikowano 13 Października 2014 Klej do PCW firmy Dragon. Tani i dobry. Droższa opcja to Cosmofen Plus.
maqus Opublikowano 13 Października 2014 #4 Opublikowano 13 Października 2014 Używałem Dragona i Cosmoplast 500. W przypadku tego drugiego lepiej się go aplikowało, szybko schnął i był bardziej wydajny. Oba kleje mają jedną wadę. Są bezbarwne ale pod wpływem wody robią się białe.
marcin73m Opublikowano 13 Października 2014 #5 Opublikowano 13 Października 2014 Oba kleje mają jedną wadę. Są bezbarwne ale pod wpływem wody robią się białe. Potwierdzam, i o ile przy klejeniu pokrywy nie ma to znaczenia, to przy kaseciaku już a i owszem.
rayan88 Opublikowano 14 Października 2014 #6 Opublikowano 14 Października 2014 Używałem COSMOFEN PLUS bardzo szybko schnie. Również polecam ten klej.
Rekomendowane odpowiedzi