Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,w mojej pokrywie mam trzy świetlówki,dwie oryginalne i jedna dodana T8.Są one standardowe czyli tylko świecą,chciałbym kupić jakieś profesjonalne.Czytałem,że Powerglo i Aquaglo to są dobre świetlówki,a jaką kupić trzecią?.W ciągu dnia świecą wszystkie,wczesnym rankiem i późnym wieczorem świeci wlaśnie tylko ta dołożona.

Opublikowano

Nie chodzi mi o trzy różne barwy światła.Mam trzy świetlówki to chciałbym je wykorzystać.Chciałbym tylko porady jakie konkretnie zakupić.Dwie mogą -muszą być takie same.Tak jak pisałem w tej chwili są byle jakie.Jakie są według Was najlepiej oddające piękno pyszczaków.Kolega CoolPhone zapodał takiego linka,że głowa mała aby to ogarnąć.Reasumując co polecacie aby było pięknie i kolorowo.

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przede wszystkim, jak chcesz żeby ktoś Ci doradził w tym temacie, powinieneś podać rozmiary zbiornika, w którym to światełko ma działać. Pomijając na razie ten fakt, osobiście uważam, że to nie pyknie. Masz linka do tematu, poczytaj sobie, jeśli chcesz iść w ledy, na pewno Ci się przyda http://forum.klub-malawi.pl/oswietlenie-laika-rgb-cob-10w-200w-t23683.html?&highlight=dla+laika

Opublikowano

Jeśli nie ledy, to takie świetlówki, jakie najbardziej przypadną Ci do gustu ;) masz linka https://www.youtube.com/user/ZooLightpl, jest tu kilka propozycji zestawienia różnych świetlówek, pochodź też po galerii z akwariami i jak któreś Ci się spodoba to popytaj właścicieli, poszukaj za pomocą wyszukiwarki tematów z oświetleniem, czy to led, czy nie. Wszystko zależy też od tego jaki będziesz miał wystrój w baniaku, rybom to raczej lata jakie masz światło ;)