MrJoxton Opublikowano 8 Lipca 2014 #1 Opublikowano 8 Lipca 2014 Rozchodzi się o to, że mieszkam w wielkopolsce, tuż pod Poznaniem. Daleko mam dosyć do siedziby Malawiana(małopolska, jeśli dobrze pamiętam). A pytanie jak w temacie. Co zrobić, żeby dotarły nienaruszone?
marek_z_81 Opublikowano 8 Lipca 2014 #2 Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie martw się. O to się zatroszczy sprzedawca.
stan Opublikowano 8 Lipca 2014 #3 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja też mieszkam pod Poznaniem i ryby mam i od Malawiana i z Tan-malu i tak jak napisał Marek oni zadbają żeby ryby dotarły całe i zdrowe nic nie bój.
MrJoxton Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor #4 Opublikowano 8 Lipca 2014 No, nie wiem, PKP/PKS wysyła tylko w okolice, a kurierem wcale. Wolę na własną rękę. Myślałem o woreczkach, albo o mini akwariach, czy słoikach.
stan Opublikowano 8 Lipca 2014 #5 Opublikowano 8 Lipca 2014 W jakie okolice ?? Z kim Ty rozmawiałeś przeca wiem co pisze bo kilku krotnie od niego (malawian) brałem ryby. Druga sprawa kurierem nie wysyła się ryb.
MrJoxton Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor #6 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja widziałem na stronie Malawiana, że tylko w małopolskę wysyłają.
MALAWIAN Opublikowano 8 Lipca 2014 #7 Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam , wysyłam ryby poprzez PKP/PKS przy bezpośrednim połączeniu na cały kraj. Wysyłki odbywają się z Trzebinia , Kraków , Katowice. Pozdrawiam
MrJoxton Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor #8 Opublikowano 8 Lipca 2014 Super wiedzieć. Dzięki. Jaki jest tego koszt?
MrJoxton Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor #10 Opublikowano 8 Lipca 2014 Już dostałem odp. na prywatnym (4 dyszki do P-nia).
Rekomendowane odpowiedzi