Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też nie mam kolczyka:wink: , a wierze w mój akt urodzenia... Czasem trzeba zaufać innemu człowiekowi. Szczególnie, że firma ta jest polecana jako zaufana na forum.

Opublikowano
Czasem trzeba zaufać innemu człowiekowi. Szczególnie, że firma ta jest polecana jako zaufana na forum.

Nic nie napisałem o zaufaniu tylko o papierku.Nic też nie napisałem że tak firma czy inna mówi nieprawdę czy coś w tym stylu. Sam kupuje ryby i nie zwracam uwagi na jakieś papierki, rybki mają mi sie podobać

Opublikowano

Ale kupując małe ryby nie zawsze wiesz co z nich wyrośnie i wtedy zaufanie jest ważne. Certyfikat certyfikatem. Nic nikomu nie da bo nie jest "imienny". Jedyne wyjście aby mieć ryby dobre jakościowo to dobry dostawca, wtedy ryba może być fxx a i tak będzie pięknie wybarwiona, bo brat siostry nie ruszył :-P

Opublikowano

Nie każdy chyba Sławka tak do końca zrozumiał. Nawet jeżeli tan-mal wydaje zaświadczenie to nie jest to jakiś rzetelny certyfikat, czy też rodowód (jak w przypadku psów). Pozostaje zaufanie i renoma - resztą nie należy sobie zawracać głowy.

• Dziękuję 2