Shiroki Opublikowano 19 Czerwca 2014 #1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jeśli mnie oczy nie mylą, moja młoda perlimuttka nosi w pyszczku jajeczka. Chyba, że się mylę. Nie zamierzam odlawiać, ale byłbym wdzieczny za potwierdzenie i podzielenie sie swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o długość inkubacji. Bede wdzieczny. A ponizej filmik z mamuśką... [ame] [/ame]
krzysiutoja Opublikowano 19 Czerwca 2014 #2 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak Będziesz wujkiem Pozdrawiam
pablojogi Opublikowano 19 Czerwca 2014 #3 Opublikowano 19 Czerwca 2014 3 tygodnie, max 4 i odłów jeżeli zależy ci na narybku i masz co zrobić z nadmiarem:-)
Shiroki Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor #4 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Bede w tym czasie na wakacjach. No trudno. Moze przetrwają. Zrobiłem im mase kryjowek. Ale cieszy mnie, że juz sie ryby zaadoptowały Gdyby jakiś przetrwał, mam sklep, ktory przyjmie ode mnie każdą ilość ryb Dzięki za dobre wiadomosci
krzysiutoja Opublikowano 19 Czerwca 2014 #5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tylko czy te Twoje Labidochromis się nie krzyżują miedzy sobą
Shiroki Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor #6 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie. Już doczytalem, że moga sie krzyżować. Ale gdy brakuje im samic. U mnie ich nie brakuje. Jest nawet nadmiar Nie sa nawet sobą zainteresowane.
krzysiutoja Opublikowano 19 Czerwca 2014 #7 Opublikowano 19 Czerwca 2014 A ja raczej jestem pewien że te dwa gatunki mogą się krzyżować . Oczywiście nic do Twojej obsady nie mam , nie chciałbym być zile zrozumiany Pozdrawiam i powodzenia w hodowli
Shiroki Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor #8 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak sie skrzyzuje, to o tym napisze. Byłbym ciekaw efektów.
Rekomendowane odpowiedzi