Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ma to być tylko i wyłącznie filtr biologiczny to przy odpowiedniej ilości ryb w zupełności wystarczy HW-302 za 100zł...

Filtr ten pracował u mnie w 420L przez ponad 2 lata - zero problemów, polecam.

PS. Wcześniej przez rok śmigał w 112L a teraz wspomaga akwarium 1050L ;)

Opublikowano
Jbl1901 i tetra kosztują około 600 zł

Eheim 1300 - dlaczego?

Przecież to wszystko niemieckie firmy. Podobne parametry. Eheim to Mercedes a tetra czy jbl1901 to ford?

coś w tym stylu chociaż ja na drugim miejscu dałbym JBL

Opublikowano

Nom poczytałem. Eheim jest kozakiem Musze kupić 2 - zona mnie zniszczy :)

-- dołączony post:

Jeszcze raz musze zaatakować :)

Mam w tej chwili akwarium narożne juwel 190 a w nim tetra ex 700 i filtr wewnętrzny - chyba 600L/h

Byłem w sklepie i dokupiłem akwarium tez juwel 125. Szafka i akwarium. Baniak ma też filtrację 600L/h

Musze dokupić zewnetrzny

Mam też baniek juwel 450 z filtrem wewnętrznym 1000L/h tez nie jest jeszcze zalany. I tez musze kupić filtr.

Jak trzeba będzie kupie eheim w pl bo tutaj są koszmarnie drogie. Zajmą jednak dużo miejsca. Dziecko, husky, żona i inne zakupy trochę ograniczają miejsce.

Właśnie natknąłem się na aukcję. Coś jak polskie allegro. Gość sprzedaje 2 sztuki eheim 2329 za 350 zł

Zmienił akwarium na morskie i nie są mu potrzebne. Brać?

Opublikowano
Właśnie natknąłem się na aukcję. Coś jak polskie allegro. Gość sprzedaje 2 sztuki eheim 2329 za 350 zł

Jeżeli tylko są w dobrym stanie,to ja bym brał bez zastanowienia.Ale jeżeli jest to aukcja to cena 350 może jeszcze ulec zmianie.

Opublikowano
Jeżeli tylko są w dobrym stanie,to ja bym brał bez zastanowienia.Ale jeżeli jest to aukcja to cena 350 może jeszcze ulec zmianie.

Gość Norweg. Umówiłem się, w sobotę odbieram

Opublikowano
Gość Norweg. Umówiłem się, w sobotę odbieram

Jak Norweg to weź ze sobą flaszkę wódki,to może i za 200 zł pójdą,bo co jak co ale Skandynawowie lubią sobie wypić,a u nich wódka droga:D

Opublikowano
Jak Norweg to weź ze sobą flaszkę wódki,to może i za 200 zł pójdą,bo co jak co ale Skandynawowie lubią sobie wypić,a u nich wódka droga:D

Każdy lubi wypić przeważnie ;) juz nawet go nie mecze i tak symbolicznie bierze. Tak miło piszecie o tej firmie, że biorę w ciemno.