darianus Opublikowano 29 Lutego 2020 #21 Opublikowano 29 Lutego 2020 1 godzinę temu, AndrzejGłuszyca napisał: Po odkopaniu będą "kaleczyć " wzrok. Nie wygląda to potem estetycznie. Jak możesz to daj spienione 3mm PCV. Słuszna rada. W obsadzie ma być tramitichromis intermedius kambiri, który lubi pokopać, także warto zainwestować. Byłem na zakupach, niestety spienionego PVC nigdzie nie znalazłem. Kupiłem za to plexe 2mm, myślę, że powinno wystarczyć, tym bardziej, że obsada będzie non mbuma i wielkich gruzowisk nie będzie.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 29 Lutego 2020 #22 Opublikowano 29 Lutego 2020 Teraz, darianus napisał: Kupiłem za to plexe 2mm, myślę, że powinno wystarczyć, Spokojnie może być.
pablomas Opublikowano 2 Marca 2020 #23 Opublikowano 2 Marca 2020 W dniu 29.02.2020 o 12:05, AndrzejGłuszyca napisał: Spokojnie może być. Witam.podlacze do tematu mam w domu panel ścienny pcv ,coś takiego https://www.castorama.pl/panel-motivo-250-q-mirage-265-a-id-1104374.html, został po remoncie nada się jak myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi