Kalbar Opublikowano 11 Czerwca 2014 #31 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Łehehe a ja myślałem, że znalazłeś jakieś cudowne miejsce z dorosłymi sztukami Miałem już umówione 3 samiczki ale mnie właścicielka ryb spuściła na drzewo. No nic będę szukał dalej
Zabir Opublikowano 11 Czerwca 2014 #32 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam zamowilem harem 2-7 dorosle saulosi i wyobrazcie sobie ze samica ktora inkubowala w poprzednim akwa przetrwala podroz 10godz z jajkami i u mnie w akwa nadal trzyma.Dzielna jest i wytrzymala.Czy to mozliwe ze po podrozy rybki(samice) zrobily sie cale szare.Wszystkie odzyskaly kolor a jednej szarosc zostala, tylko koncowki pletw ma zolte(jest to 100% dorosla samica).Czy trzeba czasu zeby zrobila sie spowrotem zolta? Wstaw zdjęcie, skąd pewność że to 100% samiczka Saulosi?
RavenPl Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor #33 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Bo wlasciciel kupil prawie 2lata temu z hodowli i odchowal.Poatym nosi ikre i jest zolta.Na czasie wstawie zdjecia.Mlode ostatnio chyba sie wykluly bo matce otworami skrzelowymi wylatywaly odpady:)
Rekomendowane odpowiedzi