Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam na imię Robert z "akwarystyką" miałem kiedyś styczność... potem była przerwa i kupiłem 112l... miałem tam harem saulosi lecz z braku czasu i mojego zaniedbania większość ryb mi padło...:( została mi parka... chcę wziąć się wreszcie poważniej, czas mi na to w reszcie pozwala.

Obecnie moje akwa wygląda znośnie, ale planuję wywalić tło strukturalne, bo zajmuje za dużo miejsca i dużo syfu się zbiera, zamienić żwirek na piasek i kiedyś zastąpić filtr wewnętrzny na zewnętrzny. No i oczywiście chce dokupić kilka sztuk a po wyklarowaniu płci zredukować do 1+3/4. Biorę się do czytania i powoli będę wprowadzał zmiany.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć Robson, małymi krokami ale do przodu :) Możesz założyć swój temat w dziale podstawy, zaprezentować swój zbiornik i ewentualnie na bieżąco w nim pytać, jeśli coś będzie Cię nurtowało.

Opublikowano
Cześć Robson, małymi krokami ale do przodu :) Możesz założyć swój temat w dziale podstawy, zaprezentować swój zbiornik i ewentualnie na bieżąco w nim pytać, jeśli coś będzie Cię nurtowało.

dobry pomysł, jak będę zaczynał coś poprawiać to wstawię fotki i będę na bieżąco aktualizował, pytał itp. Dzięki;-)