Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji rozbudowy zbiornika, chcę uporządkować swoje 240l i zostawić same Malawi w nim. Mam w nim jeszcze poza pyszczakami: 3 barwniaki, 3 kosiarki, 2 bocje, 1 księżniczkę i 1 zbrojnika. Muszę to wyjąć z akwarium i mam dwie możliwości. Włożyć wszystkie do drugiego 112l lub zanieść do sklepu. Szkoda mi ich wyrzucać. Poradzicie coś?

WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u

Opublikowano
Chcesz wyrzucać ryby !? Zanieś to sklepu i poproś żeby wzięli.

Nie pisal przeciez nic a zadnym wyrzucaniu ryb.

Titanic to zalezy przeciez od Ciebie czy je zachowasz czy oddasz.Nie wiem czy w 112 mozesz trzymac bocje z barwniakami itd to nie to forum.W kazdym razie krok w dobrym kierunku.

Gość pemergency
Opublikowano
Nie pisal przeciez nic a zadnym wyrzucaniu ryb.

Titanic to zalezy przeciez od Ciebie czy je zachowasz czy oddasz.Nie wiem czy w 112 mozesz trzymac bocje z barwniakami itd to nie to forum.W kazdym razie krok w dobrym kierunku.

Bocji na 100% nie, nawet to 240 bylo dla niej za male, zostaw sobie bawrniaki a zbrojnika i bocje oddaj.

Gość pemergency
Opublikowano

Ja sugerowałbym się raczej wielkością, tych ryb.Kosiarki bym oddał, rosną sporo ponad 10cm. Księżniczki mniej więcej tej samej wielkości co barwniaki. Jak chcesz je razem trzymać to zostaw, jak nie to oddaj i zostaw same bawrniaki.

Opublikowano
Ja sugerowałbym się raczej wielkością, tych ryb.Kosiarki bym oddał, rosną sporo ponad 10cm. Księżniczki mniej więcej tej samej wielkości co barwniaki. Jak chcesz je razem trzymać to zostaw, jak nie to oddaj i zostaw same bawrniaki.

to zalezy,ale jezeli ma trzymac ksiezniczke z barwniakami to juz lepiej miala by chyba z tymi pyszczakami w malawi.