LECHPL Opublikowano 12 Lutego 2015 #31 Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzisiaj u mnie bitwa na całego dominant wreszcie się doigrał i teraz obity siedzi w kącie, zobaczymy może następca zabieże się za samice.
RavenPl Opublikowano 13 Lutego 2015 #32 Opublikowano 13 Lutego 2015 No to masz rywalizację na całego. Mój drugi samiec Copa zaczyna się wybarwiac.
JemioloSeba Opublikowano 17 Lutego 2015 #33 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam. Zerknijcie czy to może być młody samczyk. To pierwsza sztuka tak mocno strosząca się i nabierająca dziwnych barw. Czasami od oka do pyska robi się czarna.
RavenPl Opublikowano 17 Lutego 2015 #34 Opublikowano 17 Lutego 2015 Tak to samo miał mój.Kreska od oka do pyska jak u electra.Czy to samiec jeszcze trudno określić. Ma zaostrzone końcówkę płetwy grzbietowej wiec może. Ile ma wzrostu? Jak się napina traci kropki? Najlepiej widać będzie przy świetle dziennym.Wypustki łusek są delikatnie błękitne. 1
JemioloSeba Opublikowano 17 Lutego 2015 #35 Opublikowano 17 Lutego 2015 To mała sztuka. 4cm może. No nic... czekam dalej.
RavenPl Opublikowano 17 Lutego 2015 #36 Opublikowano 17 Lutego 2015 Oj to naprawdę za wcześnie na ocenę. Ale nie widziałem ani razu żeby samica miała ten ciemny pasek.Samce tak.Samice co najwyżej kiedy się napina jakiś do siebie pojawiają im się ciemniejsze barwy ale na całym ciele. 1
JemioloSeba Opublikowano 26 Lipca 2015 #37 Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam po dość długiej przerwie. Rozumiecie, że nadal nie mam samca?! Zerknijcie tylko na jedną z moich samic i napiszcie czy u Was również przybierają takie barwy.
Jargos Opublikowano 26 Lipca 2015 #38 Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam po dość długiej przerwie. Rozumiecie, że nadal nie mam samca?! Zerknijcie tylko na jedną z moich samic i napiszcie czy u Was również przybierają takie barwy. nigdy, może dlatego, że mam samce, nawet 3, także pisz jak coś chociaż 3 samiec bywał podobny bardzie brązowy niż czarny
JemioloSeba Opublikowano 26 Lipca 2015 #39 Opublikowano 26 Lipca 2015 Gdyby nie ta odległość to już bym do Ciebie jechał po te dwa samce. Ja mam nietypową sytuację, że na 7 sztuk miałem 7 samic... z reguły bywa na odwrót
krzysiutoja Opublikowano 27 Lipca 2015 #40 Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam a skąd ta pewność że Masz 7 samic ?
Rekomendowane odpowiedzi