eljot Opublikowano 13 Kwietnia 2014 #21 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Posiada ktoś z was labidochromis sp. nkali lundo ? Istnieje możliwosć krzyżówek miedzy yellowem? Chyba byłbyś pierwszy krzyżówek bym się nie obawiał bo ryby te różnią się bardzo ubarwieniem (choć miłość jest ślepa ). 1
stan Opublikowano 23 Kwietnia 2014 #23 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja posiadam nkali lundo ale czy krzyżowałby się na 100% z yellowkiem nie wiem bo nie mam yellowa. Jednak są mocno spokrewnione ze sobą te ryby więc i pewnie do krzyżówek by doszło. Nie mniej jednak warto rozważyć ją w obsadzie bardzo ładna biało-perlista rybka o spokojnym charakterze. 1
Kamil777 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor #24 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ok ,dzieki nie chce zakładać nowego tematu.. trafił sie idealny układ crabro 1+5 jednak po zdjeciach mam dylemat czy jest to wgl crabro czy poprostu tak słabo wybarwiony. Czy też kolejna opcja wyabrawiajacy sie samiec saulosi. Prosze o szybkie rady. Pozdrawiam! http://olx.pl/oferta/pyszczaki-crabro-sprzedam-lub-zamienie-CID103-ID5Gorl.html?requestFromAd=1
Sowa Opublikowano 24 Kwietnia 2014 #26 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wygląda bardziej na samca Lombarda. Nie kupuj tych ryb. 1
Kamil777 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor #27 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ok, dzieki Panowie jak dla mnie wyglada identycznie jak wybarwiajacy sie samiec saulosi. Nawet na jednym ze zdjec widac samca saulosi.
stan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #28 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dla mnie to też taki samiec saulosi ! Bierz ryby z Tan-Mal , one są skazane na sukces. 1
Kamil777 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor #29 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wciąż szukam jakieś okazji być może trafi sie jakiś fajny haremik kto wie
stan Opublikowano 26 Kwietnia 2014 #30 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Powiem Ci Kamilu, że jak nie masz pewności lub nie znasz sprzedającego to możesz nieźle wtopić kupując o takich ,,znachorów" ryby. Nie kupujesz ryb na miesiąc, uwierz warto zainwestować więcej i potem długo cieszyć się ładnymi rybami nie bastardami. 1
Rekomendowane odpowiedzi