Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli to ma być malawi - to wygląd niestety nie jest powalający.

Mało naturalny, białe coś nie współgra z ciemnym tłem, znajdujący się ten wapień muszle mi się nie podobają, ale to kwestia gustu.

Opublikowano

Betka osobiście przerabiałem wapienie itp. cuda i powiem Ci ,że to wogóle nie powala a wręcz odstrasza przeciętnego malawistę ;-). Sama z czasem jak przejrzysz galerie i zobaczysz ,, naturalne malawki" sama się przekonasz , że wapienie są bleee. Do tego tła świetnie pasowały by kamienie polne ( duże), tudzież otoczaki. Efekt byłby super.

Opublikowano

Właśnie przeglądałam różne galerie i w większości były te oto wapienie , tło jest ciemne bo było rok w poprzednim akwarium i pociemniało wapienie sa nowe więc mam nadzieję że tez nieco ściemnieją . Czytałam też że pyszczaki muszą mieć dużo norek , dziurek , jaskiń . Dziękuję za radę z czasem pewnie zmienię wytruj . A jeśli chodzi o otoczaki to czy może być każdy rodzaj dostępny na rynku np. budowlane ? Bo nie chciałabym zrobić krzywdy rybom

Opublikowano

otoczaki poszukaj wkoło siebie, nie trzeba płacić w składach, fajne kamienie znajdziesz w rzekach potokach