koń Opublikowano 18 Marca 2014 #1 Opublikowano 18 Marca 2014 Witam mam pytanie co do obsady mam zakupiony zbiornik 240 l 120x40x50 moje propozycje to : Pyszczak labidochromis caeruleus 1/4 Pyszczak Maingano 1/5 DRUGA PROPOZYCJA TO: Pyszczak Pseudotropheus socolofi 1/4 pyszczak saulosi 1/5 i jak by to wyglądało w sprawie diety? Dziękuje wszystkim za chęć wypowiedzenia się Mile widziane rady i krytyka
eljot Opublikowano 18 Marca 2014 #2 Opublikowano 18 Marca 2014 Pyszczak żółty i niebieski to enigma. Poszukaj w necie lub naszej galerii ryb o których piszesz i podaj ich łacińskie nazwy. 1
Slawek-meszek Opublikowano 18 Marca 2014 #4 Opublikowano 18 Marca 2014 Pierwsze jak i drugie zestawienie poprawne żywieniowo. Obie obsady dobrze dobrane. Teraz pozostało zdecydować się na którąś. 1
koń Opublikowano 19 Marca 2014 Autor #5 Opublikowano 19 Marca 2014 Pierwsze jak i drugie zestawienie poprawne żywieniowo. Obie obsady dobrze dobrane. Teraz pozostało zdecydować się na którąś. dzięki no z tym wybraniem to będzie gorzej ale damy rade -- dołączony post: a co byscie mysleli o obsadzie Pyszczak labidochromis caeruleus 1/4 Pyszczak Pseudotropheus socolofi 1/4 czy tak by dało rade w diecie i charakterzy?
Rekomendowane odpowiedzi