djmrowa Opublikowano 16 Marca 2014 #1 Opublikowano 16 Marca 2014 Witam, przymierzam się do założenia akwarium Malawi [450l] - narazie to tylko pomysł Ale na pewno coś z tego wyjdzie Na początek chciałbym dowiedzieć się coś o parametrach wody. Tak, gdy wchodziłem w FAQ -> parametry wody to własnie tutaj mnie przekierowało Do rzeczy:D Temperatura wody: No3: No2: pH: i te różne najbardziej podstawowe parametry ;-) Jeszcze jedno pytanie: Jeżeli nie będę miał roślin, to co będzie "pochłaniało" Co2, które zafundują mi pysie? i czy woda musi być mocno natleniona? Mam na myśli to, czy potrzebuję dodatkowy brzęczyk czy pompkę
eljot Opublikowano 16 Marca 2014 #2 Opublikowano 16 Marca 2014 Nie wiem jakim cudem cię przekierowało? W FAQ masz wszystkie dane http://forum.klub-malawi.pl/faq.php?faq=c#faq_c2 1
djmrowa Opublikowano 16 Marca 2014 Autor #3 Opublikowano 16 Marca 2014 Hmm pewnie dlatego, że chwilowo-zastepczo mam komputer z Explorer'em Dziękuję, napewno mi sie przyda, a moglbys udzielic mi odpowiedzi na koncowa czesc pytania?
eljot Opublikowano 16 Marca 2014 #4 Opublikowano 16 Marca 2014 Mam na myśli to, czy potrzebuję dodatkowy brzęczyk czy pompkę Wystarczy dość silny ruch tafli wody, osiągniesz to kierując wylot któregoś z filtrów w jej kierunku. 1
Rekomendowane odpowiedzi