Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to w sumie bym miała obsadę wszystkie piękne lichnochromis też bardzo mi się podobał . Jeśli jest łagodniejszy to będzie on. Po ile ryb i jakiej wielkości je kupować nie chciałabym kupować ryb dorosłych

Opublikowano

Dałbym 3 samice exo ze względu na ich urodę.Również trzy samice strigatusa, ale to ze względu na to, iż samiec strigatusa jest niewyżyty seksualnie :P Ja mam dwie samiczki i będę musiał dokupić bo są zajechane, non stop inkubacja, z jednej to już zostały łuski i ości :P

Opublikowano

Zawsze zamiast nie wyżytego strigatusa można dać stigamtochromisa modestusa eastern , ładna no i mniejsza rybcia jak na 720l.

Opublikowano

Mój strigatus był wyżyty i starczyła mu jedna kobieta, jednak przy tylu rybach 1 samica więcej nie zaszkodzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziekuje za pomoc przy obsadzie. To jednocześnie moje pożegnanie. W sumie weszłam tu dla galerii i uzyskaniu pomocy przy obsadzie. Tą dostałam a w galerii trzeba uprawiać słodzenie. Wszystkiego dobrego.

Opublikowano

Witaj Pysia :-)

Wygląda nato że masz jakąś wiedzę o biotopie . Dlaczego jednoznacznie po uzyskaniu pomocy mówisz pa pa ? Może i Ty komuś bedziesz w stanie kiedyś pomuc , tak jak dziś otrzymałaś pomoc od bardziej doświadczonych hodowców.

Zajrzyj od czasu do czasu :-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie bądź baba :lol:, masz mieć drapieżniki to musisz być twarda ... wiesz jakie ryzyko to czyszczenie akwarium z nimi ... trup ściele się gęsto ;)... nie przejmuj się pojedynczymi sporami czy niedopowiedzeniami. Dużo nas to i różne rzeczy się dzieją :mrgreen:. Od wiek wieków same samca alfa w KM to się czasem i w główkach poprzewraca no i pomiędzy myciem naczyń i prasowaniem koszuli trzeba odreagować :-D:mrgreen:;).

A tak poważnie jak zmienisz zdanie to czekamy z otwartymi ramionami zarówno na Forum jak i w Galerii.