Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:p zasatnawiam sie nad kupnem akwa.200L poprosze o wasze opinie cd.jakosci ,klejenia itp bo pewnie ktos z tej firmy akwaria ma:)firma jest z Niemodlina woj.opolskie pozdrawiam i czekam na opinie

Opublikowano

Pomimo, że firma bardzo dobra i polecana to jednak są inne nie odbiegające od tej a dużo tańsze, proponuję rozejrzeć i poszukać bo i tak wykosztujesz się przy zakładaniu akwarium. Chyba, że stać cię na wydatki i nie masz czasu na poszukiwania to bierz. Na pewno będziesz zadowolona :) pozdrawiam

Opublikowano

Przerabiałem pięć zbiorników z tej firmy, w tym cztery klejone na wymiar. Jak dla mnie wszystko OK, od estetyki wykonania po kontakt ze sprzedawcą.

Opublikowano

cd.akwa to mam 200L baniak z cala obsada , mysle o nowym tylko szkle! szafke i pokrywe mam:)bo obecne akwa mam z firmy wormak uzywke wiec obawa jakas jest:-( od 6mies.mam te akwa i narazie oki ale trzeba dmuchac na zimne!mysle ze 220zl za szklo to nie az tak duzo.dzieki kloedzy za odpowiedzi pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam Panowie zakupilem dzis te szklo 200l z aquaboro :D w Opolu,jakosc naprawde solidna klejenie itp.wiec noce beda spokojne i spokojna Tesciowa pod nami mieszkajaca:D hehe