Kochubtw Opublikowano 1 Marca 2014 #1 Opublikowano 1 Marca 2014 Witam. Powoli zbliżam się do zakupu Pysi Saulosi do mojego 112 litrowego baniaczka. Pytanie takie ile sztuk kupić młodych by mniej więcej uzyskać jednym trafem Rodzinkę 1+4 ? a resztę bez problemowo mogę oddać, zastanawiałem się na zakupie 10 sztuk czy to dobry wybór ? Pozdrawiam
Edd Opublikowano 1 Marca 2014 #2 Opublikowano 1 Marca 2014 Tak. 10 sztuk będzie ok. Przy odrobinie szczęścia wyjdzie Ci taki układ. 1
Kochubtw Opublikowano 1 Marca 2014 Autor #3 Opublikowano 1 Marca 2014 Dzięki za odpowiedz wiec pójdę w tym kierunku a tak zapytam, w sklepie w którym kupie Pysie ma młode rybki i te które maja takie delikatne paski na boku to mam rozumieć ze będą to samce czy nie koniecznie ? takie ok 2 góra 3 cm?
Edd Opublikowano 1 Marca 2014 #4 Opublikowano 1 Marca 2014 Niekoniecznie. Rozpoznasz płeć teoretycznie wtedy jak samce zaczną się wybarwiać. 1
Kochubtw Opublikowano 1 Marca 2014 Autor #5 Opublikowano 1 Marca 2014 Noo tak właśnie myślałem, bynajmniej większość rybek tam ma takie delikatne "Paseczki" na boku, wiec zaryzykuje
Edd Opublikowano 1 Marca 2014 #6 Opublikowano 1 Marca 2014 Jak nie chcesz ryzykować to zajrzyj na malawian.pl lub tan-mal.pl 1
Rekomendowane odpowiedzi