Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.Prosił bym o radę w sprawie głowic ponieważ nigdy ich nie używałem.Szukam rozwiązania które sprawdzi się zarówno w moim obecnym akwa czyli 250l 100x50x50 a w późniejszym czasie nadało by się do kolejnego projektu czyli 200x50x50.Mam świadomość,że podstawą będzie tu przepływ z możliwością regulacji.Skłaniałem się do at-203 ale opinie o jego głośnej pracy bardzo mnie zniechęciły.Doradźcie coś proszę.

Opublikowano

Aquael cyrkulator 2000. Mam i sprawuje się idealnie. Cicha praca (fakt, że pierwszy odesłałem na gwarancję bo hałasował) i naprawdę daje rade w 140cm długości.

W razie problemów z urządzeniem to serwis po prostu mistrzostwo. W poniedziałek wysyłka a we środę mam już sprzęt odesłany do domu. Nie wiem jak to robią ale są kozacy :)

Opublikowano

Powiedz proszę jak z wyłapywaniem drobnych paprochów w tej chwili śmiga u mnie zewnętrzny o przepływie 1800l/h i szału niema dlatego zastanawiam sie nad głowicą z gąbką bo polecacie takie rozwiązanie jako lepsze.

Opublikowano
Aquael cyrkulator 2000. Mam i sprawuje się idealnie. Cicha praca (fakt, że pierwszy odesłałem na gwarancję bo hałasował) i naprawdę daje rade w 140cm długości.

W razie problemów z urządzeniem to serwis po prostu mistrzostwo. W poniedziałek wysyłka a we środę mam już sprzęt odesłany do domu. Nie wiem jak to robią ale są kozacy :)

Aquael robi też tak jak zemną wysłałem maila że filtr słabo ciągnie i się rozkleja obudowa w jednym miejscu.

Zapytali się czy filtr na gwarancji wysłałem mailem skan karty gwarancyjnej i dowodu zakupu .

I na drugi dzień sprawdzam pocztę a tam mail że mam podać dane do wysyłki i że mi wyślą pocztą nowy wirnik i obudowę . :D

Opublikowano

Jak niżej, polecam Aquael cyrkulator 2000. U mnie na 175 cm daje radę :) najwyżej dołożysz falownik JVP w przyszłości w razie problemów.