Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę być strona, ale przy takich rybach jak copidochromisy i długości 5-7cm stawianie na 100% który to samiec, a która samica jest z deka małą ruletką. Osobiście bym poczekał jak ryby pod rosną i dopiero potem ferował wyroki.

Opublikowano

...jeden błąd sprzedawcy nie może go dyskredytować ani firmy!! Ja rozumiem Twoje rozgoryczenie..Jest ono zrozumiałe!! Pomijając specyfikę towaru gdzie naprawdę łatwo o błąd trzeba też umieć spojrzeć na to inaczej..Nie popełnia błędów ten kto nic nie robi...I jak znam życie to grzeczna , rzeczowa pozbawiona emocji rozmowa na pewno by pomogła...Postaraj się z nimi jeszcze raz porozmawiać bez emocji! I żeby nie było..Rozumiem Twoje rozgoryczenie:)

Opublikowano

Poczekaj z tymi rybami bo ja bym pewności co do płci jeszcze podobnie jak Stan nie orzekł. Poczekaj spokojnie ... swoją drogą też się wkurzyłem jak nie miałem szczęścia. Jednak kupując tyle ryb po prostu wiem że to troszkę loteria czasami trafiali idealnie a czasem nie. Jedyne co chcę Ci tutaj wyłożyć, to jest to, że nie szukaj złej woli u sprzedawcy bo to nie tak.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Nie będziemy tu linczować firmy która przez niedogadnie z kupującym itp. niby wychodzi na nie uczciwą. Jest to bardzo uczciwa firma i jak na razie jest ot jedno nie domówienie o jakim słyszałem czy moi koledzy z klubu.

Opublikowano
Nie będziemy tu linczować firmy która przez niedogadnie z kupującym itp. niby wychodzi na nie uczciwą. Jest to bardzo uczciwa firma i jak na razie jest ot jedno nie domówienie o jakim słyszałem czy moi koledzy z klubu.

Znam więcej tylko chodziło o frontozy zamiast moby dostał burundi a róznica cenowa jest wielka .Ale nie mam zamiaru wypowiadania się za kogoś .Jak dla mnie ... jest spalony na całej lini ale głównie chodzi że nie można się dogadać można nerwy stracić .Jak już napisałem że się nie czepiam celowo jak to stwierdziła Pani tylko chciałem się dogadać jak człowiek z człowiekiem. Napisałem Pani że przy poprzednim zamówieniu jedna rybka miała wklęsły brzuszek i padła po 3 dniach w akwa .Wiedziałem ze padnie pierwsze co powiedzialem zonie daje jej max 5 dni . Byl to labidochromis i kosztowal mnie jakies 12zl mniejsza o to .Odpowiedz z tej profesjonalnej firmy ze ja jestem smieszny!Wiec jezeli jestem smieszny nie widzę dalszej dyskusji na ten temat .

.Przepraszam za pisownie jak dla mnie temat zamknięty ja już do powiedzenia nic nie mam .

Klub Malawi nie ma możliwości rozstrzygania sporów na linii klient - sprzedawca.

Opublikowano

Nie chcę być tu adwokatem jakiejkolwiek ze stron. Jednak nie zgodzę się Twoja opinią a jako, że dyskusja zmierza w kierunku obrzucania się błotem, proszę rozwiązywać swoje problemy, gdzie indziej. Powiem tak ... materiał badawczy jeden nieudany zakup nie powinien być kanwą publicznego ataku. Proszę swoje problemy rozwiązywać na linii sprzedawca - kupujący.

Jako, ze nikt nie nadał nam uprawnień sądowniczych i rozjemczych ;) temat zamykam.

• Dziękuję 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.