Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można by rzec, że stajemy się potęgą w skokach.

A pamiętam jakie były komentarze kiedy Kruczek obejmował kadrę.

Prawdę mówiąc ja również byłem tego samego zdania.

Normalnie czapki z głów. Oby tak dalej:)

Opublikowano

Nie przypominam sobie sytuacji w polskim sporcie - w jakiejkolwiek dyscyplinie, aby trener miał aż taki ból głowy z wyborem zawodników których trzeba wytypować na IO. Kruczek może wziąć pięciu, w konkursach wystawiać czterech, a kandydatów regularnie punktujących w konkursach Pucharu Świata jest ośmiu, czy dziewięciu;)

W drugi dzień świąt w Wiśle są Mistrzostwa Polski. Zastanawiam się, czy się nie wybrać, bo poziom i konkurencja może być wyższe niż w finale IO;)

Opublikowano

jak masz taką możliwość to pozostaje mi tylko pozazdrościć kolego, ja od kilku lat próbuję do Zakopca się wybrać kiedy skaczą i do tej pory mi nie wyszło:-(

Opublikowano

Nie wiadomo czy nasi nie odpuszczą sobie tego konkursu przed TCS. Może nie wszyscy ale część być może. Właśnie na onecie wyczytałem wypowiedź Kruczka, że bardzo nie po drodze im ten konkurs i decyzję o występie podejmą w ostatniej chwili.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.