kazikos Opublikowano 19 Grudnia 2013 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2013 ktoś pomoże rozruszać to cudo w sensie oświetlenia jak długo naświetlać -- dołączony post: chciałem dodać ze jestem nowym i całkiem zielonym w temacie mam nadzieje ze tu mi pomożecie W dziale "przedstaw się i swoje akwarium" należy opowiedzieć coś o sobie i swoim akwarium. Nie pytamy tutaj o nic bo od tego są odpowiednie działy. Popraw treść tego posta (opcja edit) tak, żeby to nabrało jakiegoś sensu bo teraz nie wiem, czy to powinno wylądować w dziale podstawy, oświetlenie, a może w koszu...
piterf Opublikowano 19 Grudnia 2013 #2 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Więc na początek polecam http://forum.klub-malawi.pl/faq.php Życzę miłej lektury, niezły litraż.
Kriso Opublikowano 20 Grudnia 2013 #3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witaj A skoro już trafiłeś do działu "Przedstaw się..." to może napiszesz coś o baniaczku, obsadzie. Pozdro
Maciej Opublikowano 20 Grudnia 2013 #4 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam! Właśnie, mógłbyś napisać jakie wymiary ma akwarium i jaką obsadę planujesz/posiadasz. Pozdrawiam
kazikos Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor #5 Opublikowano 28 Grudnia 2013 może ktoś pomoże ile godzin dziennie naswietlać akwa
eljot Opublikowano 28 Grudnia 2013 #6 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Widzę że nie czytasz uwag od moderatorów więc temat zamykam, ale odpowiem . Ryby mają mieć zachowany cykl dzień - noc i nie ma konkretnych zaleceń co do czasu "świecenia" jak i ilości światła, to nie biotop roślinny. 1
Rekomendowane odpowiedzi