Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam mój malutki zbiorniczek 112l . Baniak jest od miesiąca zarybiony Labidochromis caeruleus x9 około 4 cm sztuki . filtracja biologiczna jbl 701 spełnia też rolę mechanika , odpowiednią cyrkulację daje koralia 1600 , śwaitełko led ok 10W Pozdrawiam

post-14416-14695715756345_thumb.jpg

Opublikowano

Witam jeżeli Możesz postawić 150 cm i Masz miejsce to 120 Sobie odpuść lepiej poczekać niż żałować , jak postawisz 120 cm to na pewno Będziesz żałował . Tak to działa :) Pozdrawiam

Opublikowano

szybko i te 150 będzie malutkie

-- dołączony post:

długość nie stanowi problemu jednak szerokość Max Max 45

Opublikowano

Jezeli dlugosc nie stanowi problemu to poczekaj troche odloz wiecej funduszy i postaw jak najdluzsze na tyle na ile masz miejsca i na tyle na ile cie stac.Wtedy napewno nie bedziesz zalowal i rozmyslal czy nielepiej byloby poczekac chwile i postawic wieksze ktore bedzie cieszylo wieksza liczba gatunkow oraz haremow ;)

Opublikowano

panowie i panie to akwa jest tak jakby na oswojenie mojej ukochanej z tematem. krok po kroku ale stale do celu myślę że większość z was mnie rozumie

Opublikowano

cenna uwaga. A poważnie myślałem, że równo mnie objedziecie za tą rafe . glony zrobią swoje i powinno być ciekawie